Skolestart 2021/2022

At vælge en skole for sit barn er en stor beslutning, som vi ved kræver kendskab og tryghed til os. Det har stor værdi for os, at forældre såvel som jeres børn har en god oplevelse med det første møde med os.

Derfor inviterer vi jer forældre til åbent hus forud for indskrivning til skolestart. I år er datoen for arrangementet den 4.11. kl. 17.00-18.00. Alle børn, der hører til Kirkebakkeskolens distrikt, modtager automatisk et brev, når det er tid til indskrivning. Hører jeres barn ikke til skoledistriktet, er der selvfølgelig mulighed for at søge om optagelse på skolen efter reglerne om frit skolevalg.

I er velkomne til at kontakte skolen for at høre nærmere om proceduren herfor.
Læs mere om indskolingen på Kirkebakkeskolen og bliv klogere på principperne for klassedannelse på 0. årgang og se videoen herunder, som nogle af de store elever har lavet om det at gå i indskolingen.