Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Er du vores nye kollega

På Kirkebakkeskolen har vi høje ambitioner, både på vores egne og på elevernes vegne. Vi er stolte af vores faglighed, og vi værdsætter hårdt arbejde og vedholdenhed. Det er vigtigt at gøre sig umage og stå på tæer for at kunne nå helt til toppen. Men samtidig insisterer vi på at have modet til at turde fejle. For så bygger vi erfaring op, og vi får øje på andre veje at gå. Det er her, når vi vælger de udfordrende veje, at læreprocessen kører på højeste blus. Når blot vi tør, og det gør vi – sammen.

Her må man gerne være dygtig til noget, og i vores samarbejde opkvalificerer vi hinandens talenter.
Som lærer eller pædagog på Kirkebakkeskolen skal man have lyst til at gå forrest, tænke ud af boksen og sætte barren højt.
Vi vil ikke lægge skjul på, at vi kun ønsker at have de dygtigste og mest talentfulde kollegaer!

Som ansat på Kirkebakkeskolen vil du opleve vores stærke fællesskaber. Vi holder et skarpt fokus på at etablere og styrke fællesskaber på trods af forskelligheder, på kryds og tværs mellem eleverne, blandt personalet og med forældrene som helt afgørende samarbejdspartnere. For os er det konstruktive og velfungerende samarbejde både en ambition, en forventning og et privilegium. Talent trives nu en gang bedst i rammer præget af tryghed, gensidig respekt, nærvær og tillid.

På Kirkebakkeskolen opstår der løbende ledige stillinger og vikariater til besættelse.
Har du, hvad der skal til for at blive vores nye kollega, opfordrer vi dig til at holde øje med hjemmesiden, hvor ledige stillinger kan tilgås.
Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.