Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

At arbejde på en ambitiøs skole

Jeg arbejder på en ambitiøs skole - det har jeg gjort i mange år.

Da jeg som nyuddannet lærer startede på Kirkebakkeskolen tilbage i 2005, var det naturligvis med sommerfugle i maven, for jeg vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til. Jeg kendte ikke til skolen, kollegerne, ledelsen, eleverne eller forældrene. Det blev der heldigvis hurtigt lavet om på.

 
Jeg lærte nemlig hurtigt, at Kirkebakkeskolen er et ambitiøst sted, og det har det altid været. Skolen bærer en lang og stolt tradition for at have fremsynede ledere, lærere og pædagoger. Denne tradition betyder for skolen, at der altid er gang i nye, spændende projekter med eksterne samarbejdspartnere, interne udviklingsprojekter og kreative processer. Disse spændende tiltag, kombineret med den udfordrende tilgang til samarbejdet der er blandt kollegerne, betyder, at når man arbejder her, kan man ikke undgå at opleve en rivende, personlig udvikling - vi står nemlig aldrig stille på Kirkebakkeskolen - hverken fysisk eller mentalt. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre.

 

På Kirkebakkeskolen står vi på tæer. Vi står på tæer i fællesskab om at opnå det bedst mulige resultat i alle henseender, vi søger at finde og udnytte hinandens talenter på bedste vis, drager omsorg for de potentialer vi hver især besidder og kræver kvalitetsbevidsthed og disciplin af alle samarbejdspartnere - kolleger, elever og forældre såvel som eksterne interessenter. Vi omfavner forandringer, fordi vi tror på, at forandring også skaber fornyelse og dermed nye muligheder. Vi er vænnet til at være forandringsparate, så vi kan gribe de muligheder, der kommer vores vej og dermed opnå ny udvikling både personligt, i læringsuniverserne og i organisationen.

 

For mig personligt betyder det at arbejde på den ambitiøse skole, som Kirkebakkeskolen er, at jeg hver dag møder glad ind om morgenen. Jeg ved, at min dag igår aldrig kommer til at ligne min dag i morgen, for mine kolleger skal nok udfordre mig på min professionalitet, min ledelse skal nok præsentere en ny og spændende opgave for mig, og mine elever skal nok være nysgerrige og bede mig om hjælp til at udfordre deres egen læring både fagligt og socialt.

På Kirkebakkeskolen bliver mine talenter sat i spil, mine udviklingspotentialer bliver set og udfordret og mine kompetencer bliver udnyttet til fulde. Jeg kan altid lære mere, og det får jeg altid lov til her, og det er derfor, at Kirkebakkeskolen er et fantastisk sted at arbejde.

 

Julia Storm
Udskolingen