Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Overgang fra Engum Skole

I mange år har der været tradition for, at eleverne fra Engum skole starter på Kirkebakkeskolen, når deres skoleforløb afsluttes på Engum Skole efter 6. klasse. For at skabe en god overgang mellem skolerne starter samarbejdet mellem de to årgange og lærerne allerede, når eleverne går i 5. klasse.  Eleverne indgår i et meningsfuldt samarbejde på tværs af de to skoler.

Frem mod skolestart på 7. årgang dannes der helt nye klasser, hvor eleverne blandes og sammensættes på ny efter en række pædagogiske, sociale og faglige principper. De nye klasser danner grundlag for et godt udskolingsforløb, hvor eleverne indgår i nye sociale relationer på lige fod.

I efteråret 2014 var der fernisering på skolens nye kunstinstallation "MED MOD". Installationen er interaktiv og kan tages ned og sættes op på ny. Det er 7. årgangs opgave årligt at skabe et nyt kunstværk som led i samarbejdet mellem de nyetablerede klasser. Kunstværket er således en fortælling om fællesskabet i de nye 7. klasser.  

Læs også mere om principperne for samarbejdet med Engum Skole samt klassedannelse på 7. årgang, og få mere at vide om det at gå i udskolingen på Kirkebakkeskolen