Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Kantinen

På Kirkebakkeskolen er vi vilde med mad. God, sund og varieret mad. Mad, der holder dig mæt og frisk, så du kan klare en lang skoledag. Vi har øjne og ører åbne for, hvad der er dine livretter. For vi elsker at lave mad, der bliver spist. Derfor har vi også en idé-postkasse. Her kan eleverne komme med forslag til retter og hver uge præmierer vi et af forslagene med en gratis frokost. Således er det eleverne på Kirkebakkeskolen, der har stor indflydelse på udbuddet i kantinen.

Kantinen er et tilbud til alle elever og ansatte. Vi tilbyder hver dag en varm ret. Herudover er der altid en ret mere, som kan være sandwich, suppe, en lun ret, pastasalat mm. Mindst én af retterne vil være uden svinekød, så alle kan spise med.

I formiddagspausen sælger vi grovboller, rundstykker, yoghurt med mysli, smoothies, fuldkornspølsehorn mm.

Vi tager udgangspunkt i De 7 kostråd anbefalet af Sundhedsstyrelsen. Du kan  læse mere om De 7 kostråd på Fødevarestyrelsens hjemmeside

Vi arbejder altid på, at eleverne får den bedste smagsoplevelse med det størst mulige næringsindhold og vi har derfor fokus på at få masser af groft og grønt i maden, uden at det kan ses. Pasta, ris og brød er så vidt muligt fuldkorn.

 Vi prioriterer at lave mad fra bunden med et minimalt madspild. Vi vil gerne være alsidige og laver både genkendelige og nye retter. I vil således på menuen finde gammeldags mormormad, mad fra den store verden og varierende temauger. Vi markerer gerne højtider, traditioner og årstider gennem maden som f.eks. Halloween, jul, vinter- og sommeretter.

Vi laver også eftermiddagsmad til SFO børnene. Det kan f.eks. være speltgrød, grovboller eller havregrødsmuffins. Altid ledsaget af et stykke frugt eller grønt.

Frisk drikkevand kan tappes hele dagen. Skolen  har koldvandsautomater på hele skolen. Som led i vores fokus på sundhed  og trivsel synes vi, at det er vigtigt, at elever og ansatte har adgang til frisk og koldt vand.

Du kan bestille mad her.  Det koster kun 25 kr. (marts 2020) Brugermanual til skolemad.nu kan findes her.

Vi laver også hver dag ekstra mad, der kan købes direkte i kantinen. Men, hvis du bestiller via skolemad.nu, er du sikker på, at maden er reserveret til dig.

Ved køb direkte i kantinen skal eleverne betale med skolekort. Vejledning til oprettelse og optankning af kort findes her.

Fødevarekontrollen har givet os en elite-smiley, hvilket vi er meget stolte af.  Du kan se rapporten her.

Hvis du har spørgsmål vedr. kantinen, er du velkommen til at kontakte vores kostfaglige medarbejder – Tina Hauge Lybæk tlf. 2443 3771.

Elever serverer mad i kantinen